Ik organiseer met BookThat

BookThat Boekers, het platform voor het boeken van artiesten, fans en locaties.

BookThat

Organiseer via BookThat

BookThat het platform waarbij jij als organisator gemakkelijk een locatie en artiest kan boeken, fans kan benaderen en de ticketverkoop in de gaten kan houden om het event door te laten gaan.

Join the movement!
BookThat

Hoe gaan wij te werk?

In een paar makkelijke stappen heb je een boeking geplaatst. In een paar simpele clicks maak je een profiel aan, zoek in onze database naar een artiest, boek jouw artiest door de button 'BookThat', geef de gewenste datum en tijd aan en wordt er een aanvraag geplaatst. Geen locatie? bekijk ons locatie aanbod door heel Nederland. Promoot jouw event, behaal het minimale aantal tickets en laat het event doorgaan!

Maak een profiel!

Van events organiseren krijg je nooit genoeg!

Boeken doe je bij BookThat
BookThat

Boek een artiest

BookThat heeft een groot aanbod aan artiesten, zo zijn er vierendertig verschillende muziekgenre's. Opzoek naar een bepaald genre? Zoek dan eens in ons aanbod van 70's, 80's en de 90's, Soul, Urban, country, dance, akoestisch, Nederlandstalig of funk alles komt voorbij in het BookThat artiesten aanbod. of opzoek naar entertainment zoals een band, een duo, danseressen, Gitarist rapper of saxofonist? Neem snel een kijkje en boek een artiest!

Zie ons aanbod!
BookThat

Boek locatie

Via het platform kun je gemakkelijk en snel een locatie boeken. Het aanbod verschilt van kroegen, cafés, clubs, pop podia's, andere locaties in de buurt tot aan grote namen in Nederland. Wij werken met flexibele locaties, waarbij locatiemanagers de beschikbaarheid opgeven of waarbij aanvragen worden gedaan. De locaties wordt pas vergeven bij het bereik van het (minimale) aantal tickets.

Boek locaties!

Greep uit aanbod locatie

Locaties in de buurt

Zie aanbod

Poppodia van de stad

Zie aanbod

De grootste theaters

Zie aanbod

Boeken doe je met BookThat boekers

Mail ons!
BookThat

Fans inlichten

Wij bieden jouw als boeker de mogelijkheid om de fans die interesse hebben in de artiest of in de locaties een automatisch bericht te sturen zodat Fans ook naar het event kunnen komen om de locatie goed gevuld te krijgen. Zelf genoeg aantal gasten? dan worden de fans niet benaderd.

Meer weten over fans!
BookThat

Ticketverkoop

Garantie tot succes! Om voor artiesten geen lege zalen te krijgen en voor locatie eigenaren de zaal te vullen dat het nog kosten oplevert werken wij met minimale ticketverkoop om het event door te laten gaan. Hoeveel tickets dit zijn per locatie hangt af van de locatie zelf. Zo voorkomen we legen zalen, lage opkomst of weinig omzetten.

Ik wil een volle zaal!

For the passion of people!

Ik ben klaar om te boeken!

Meer weten wat wij bieden voor boekers?

Vraag een gratis demonstratie