Ik organiseer met BookThat

BookThat Boekers, het platform voor het boeken van artiesten, fans en locaties.

BookThat

Organiseer via BookThat

BookThat: het platform waarbij jij als organisator gemakkelijk een locatie en artiest kan boeken, fans kan benaderen en de ticketverkoop in de gaten kan houden om een tof event te organiseren!

Join the movement!
BookThat

Hoe gaan wij te werk?

In een paar makkelijke stappen kun jij een boeking aanvragen. In een paar simpele clicks maak je een profiel aan, zoek je in onze database naar een artiest, boek je de gewenste artiest door de button 'BookThat' aan te klikken, geef je de gewenste datum en tijd aan en tot slot wordt je aanvraag geplaatst. Nog geen locatie voor je event? Bekijk ons aanbod voor toffe locaties. Wij bieden locaties aan door heel Nederland. Promoot jouw event, behaal het minimale aantal tickets en laat het event doorgaan!

Maak een profiel!

Van events organiseren krijg je nooit genoeg!

Boeken doe je bij BookThat
BookThat

Boek een artiest

BookThat heeft een groot aanbod aan artiesten: zo zijn er vierendertig verschillende muziekgenre's aanwezig binnen ons platform. Opzoek naar een artiest in een specifiek genre? Zoek dan eens in ons aanbod van 70's, 80's en de 90's, Soul, Urban, country, dance, akoestisch, Nederlandstalig of fun. Alles komt voorbij in het BookThat artiesten aanbod. Ben je misschien op zoek naar entertainment zoals een band, een duo, danseressen, Gitarist rapper of saxofonist? Neem snel een kijkje en boek een artiest, wij hebben een artiest voor iedereen!

Check ons aanbod!
BookThat

Boek locatie

Via het platform kun je gemakkelijk en snel een locatie boeken. Het aanbod verschilt van kroegen, cafés, clubs, pop podia's en andere lokale locaties tot aan de grote namen in Nederland. Wij werken met flexibele locaties waarbij de locatiemanagers de beschikbaarheid opgeven of waarbij aanvragen worden gedaan. De locaties worden pas vergeven bij het bereik van het (minimale) aantal tickets dat verkocht moet worden.

Boek locaties!

Greep uit aanbod locatie

Locaties in de buurt

Zie aanbod

Poppodia van de stad

Zie aanbod

De grootste theaters

Zie aanbod

Boeken doe je met BookThat boekers

Mail ons!
BookThat

Fans inlichten

Wij bieden jouw als boeker de mogelijkheid om de fans die interesse hebben in de artiest of locaties een automatisch bericht te sturen zodat deze fans ook de mogelijkheid hebben om de artiest te bezoeken en om deze manier de locatie goed gevuld te krijgen. Heb je zelf al voldoende gasten? Dan worden de fans niet benaderd!

Meer weten over fans!
BookThat

Ticketverkoop

Garantie tot succes! Wij werken met een minimale ticketverkoop. Dit minimale aantal tickets moet verkocht worden voordat een event door kan gaan. Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat een zaal goed gevuld is en dat er voldoende omzet wordt gegenereerd. De minimale hoeveelheid tickets hangt hangt af van het type locatie.

Ik wil een volle zaal!

For the passion of people!

Ik ben klaar om te boeken!

Meer weten over wat wij te bieden hebben voor boekers?

Vraag een gratis demonstratie aan