Ik support muziek, Ik ben Fan!

BookThat Fans, het platform voor liefhebbers van muziek.

BookThat

Waarom BookThat Fan worden?

Als fan heb je een eigen profiel met jouw favoriete artiesten. In dit profiel kan je de nieuwste nummers beluisteren, reviews schrijven of leuke events delen met vrienden. Maar je kunt ook jouw interesses en muziekgenres delen waar jij van houdt. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de dichtstbijzijnde events en de laatste ontwikkelingen.

Join the movement!
BookThat

BookThat Fans

Gemakkelijk jouw artiesten op de voet volgen? Op de hoogte zijn van de nieuwste releases? Als eerst weten waar jouw favoriete artiest het podium pakt? De laatste nieuwtjes volgen? Het bekijken van Live Presents? Meld je dan nu aan bij BookThat Fans. Wij geven tools voor het volgen van Live Presents en verlenen daarnaast toegang tot de nieuwste releases. Wij geven artiesten een podium; zonder Fans geen show! Support jouw artiest naar de top!

Support artiesten!

Van optredens bezoeken krijg je nooit genoeg!

Ik word fan
BookThat

Create your event

Help artiesten mee naar de top! BookThat; het platform waarbij artiesten hun eigen event kunnen opzetten, met hun eigen muziek, hun eigen Fans en een locatie bij hun in de buurt of bij bekende locaties in Nederland. Zonder Fans geen show! Artiesten hebben jullie hard nodig, bij het minimale aantal tickets verkoop gaat het event pas door. Zorg samen voor een onvergetelijk event, wees erbij!

Ik plan mijn eigen events!
BookThat

Volg de nieuwste releases of BookThat Live Presents!

BookThat heeft sinds kort een nieuw concept, genaamd BookThat Live Presents, waarbij artiesten van het platform worden uitgenodigd om een live sessie op te nemen in de BookThat studio. Als Fan heb jij naast de nieuwste releases ook toegang tot het volgen van de BookThat Live Presents. Op deze manier is het mogelijk om muziek van jouw favoriete artiest te beluisteren vanaf elke plek die jij wilt!

Bekijk hier de vorige live sessies!

For the passion of people!

Ik geef mijn interesses op en volg artiesten op de voet

Ik ben Bookthat fan!