Locaties voor BookThat

BookThat locaties, het platform voor leegstaande locaties.

BookThat

Wat doet BookThat voor locaties?

Herkennen jullie die rustige dagen waarbij jullie locatie leeg staat maar de kosten wel doorlopen? Een kroeg die doordeweeks wel wat opvulling kan gebruiken? Of dat poppodia die op donderdagavond nog een gaatje vrij heeft? BookThat biedt hierbij de uitkomst voor jullie. Wij zijn het platform die leegstaande kroegen, cafés, clubs, pop podia's of andere locaties opvult met talentvolle artiesten. Op basis van jullie flexibiliteit en leegstand bieden wij artiesten locaties aan waarbij de artiest verantwoordelijk is voor de verkoop van het (minimale) aantal tickets. Op deze manier zal jouw locatie altijd vol genoeg zitten en kunnen jullie ook op de "rustige" dagen inkomsten genereren.

Meld mijn locatie aan

Opvullen van leegstand

Op basis van jullie flexibiliteit

Extra inkomen

Bar en ticket inkomsten
BookThat

Geen publiek, geen show!

Wij weten als geen ander dat dit soort initiatieven geld moeten opleveren. Daarom wordt er vooraf afgesproken met de locatiemanager wat het minimaal aantal verkochte tickets moeten zijn, de prijs en de verdeling van de inkomsten. Op deze manier gaat het optreden alleen door met een volle zaal zodat jij als bar nooit verlies gaat draaien en alleen maar extra inkomsten kan genereren. Alleen maar voordelen dus!

Ik heb ruimte voor een show

Van optredens op locaties krijg je nooit genoeg

Meld mijn locatie aan!
BookThat

Wat is BookThat?

BookThat is een online platform gemaakt voor creatieve mensen die van hun passie en talent hun werk willen maken. Een online omgeving waar iedereen kan werken aan zichtbaarheid & talent zodat zij uiteindelijk op hun droom podium komen te staan. Van de lokale bandjes uit de wijk tot de gevestigde namen in ons land; er is plek voor iedereen om te groeien! BookThat is dagelijks bezig om banden te leggen met boekers door heel Nederland zodat er een constante vraag naar artiesten op ons platform ontstaat.

Leer BookThat kennen

For the passion of people!

Ik wil volle zalen!

Wij zijn er klaar voor! De bar is gevuld, de stoelen staan klaar, het personeel heeft al een glimlach om hun gezicht.

Meld aan!